www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

ЗАСІДАННЯ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТРИСТОРОННЬОЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ РАДИ



 

 30.03.2021 Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник, його заступник Тетяна Орисенко, керівники членських організацій Київської міськпрофради, які є членами КМТСЕР, взяли участь у першому в цьому році засіданні Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради, яке відбулося у форматі онлайн (відеоконференції) за допомогою платформи ZOOM. 
      На порядку денному були розглянуті та обговорені питання:

      1. Про черговість ротації голови Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради (доповідач: заступник директора Департаменту соціальної політики Устименко С.М.).
      2. Про План роботи Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2021 рік (доповідачі: фахівець Департаменту соціальної політики  Силенко В.Л.; Голова Київської міськпрофради Мельник В.П.; заступник Голови Київської міської організації профспілки  працівників освіти і науки України Трофименко О.М.).  
      3. Про стан укладання нової Територіальної угоди (доповідачі: представники трьох Сторін соціального діалогу).
        Відповідно до порядку та щорічної черговості обрання голови КМТСЕР,  Головою Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради в 2021 році обрано Антонюка Андрія Сергійовича – Голову Спільного представницького органу сторони роботодавців на територіальному рівні в м. Києві. 
       З другого питання порядку денного, запропонований орієнтовний проект Плану роботи  КМТСЕР на 2021 рік з урахуванням внесених пропозицій Стороною профспілок – заступником Голови Київської міськпрофради Тетяною Орисенко (щодо підтримки та захисту вітчизняного виробника, ситуації з продажу земельної ділянки АТ «Фармак») та пропозицій Сторони роботодавців взято за основу та затверджено.  
 
      Доповідачі та виступаючі з 3 питання, представники Сторони профспілок – Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник; заступник Голови Київської міської організації профспілки  працівників освіти і науки України Олександр Трофименко; завідувач відділу з питань соціально-економічного захисту Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Віталій Левицький наголосили та порушили низку питань, зокрема щодо:
   - необхідності підписання нової Територіальної угоди, яка повинна бути Дорожньою картою; визначення дій 3-х сторін соціального діалогу; 
   - що нова Територіальна угода повинна бути Програмою стимулів, де буде закладена  підтримка працівників медичної галузі, працівників освіти; 
    - необхідності включення до нової Територіальної угоди низки пунктів, що стосуються оплати праці та соціального захисту медичних працівників та освітян;
    - зустрічі з керівництвом міської влади у тристоронньому форматі задля обговорення щодо формату укладення нової Територіальної угоди тощо. 
      За результатами обговорення було вирішено:  
      - Департамент соціальної політики ВО КМР (КМДА), як відповідальний та координатор роботи з підготовки та укладення нової Територіальної угоди, звернеться до Київської міського голови В.Кличка щодо зустрічі сторін соціального діалогу з обговорення кроків щодо укладення нової Територіальної угоди; 
     - відновлення роботи Спільних робочих комісій з підготовки та укладення нової Територіальної угоди задля проведення робочих засідань щодо остаточного узгодження редакцій низки спірних питань, що стосуються працівників галузі охорони здоров’я та освіти, а також з метою узгодження та за необхідності актуалізації пунктів проєкту нової  Територіальної угоди.
 



Написано: Yuriy Korolyuk від 30.03.2021   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   53 + 5 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК