www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

22 листопада 2017 року відбулося розширене засідання Правління Федераціі роботодавців м.Києва





22 листопада 2017 року в Залі засідань Федерації роботодавців України відбулося розширене засідання Правління Федерації роботодавців м. Києва в якому взяли участь київські підприємці та роботодавці,  Генеральний директор  Федерації роботодавців України Руслан Іллічов та представник Німецького центру Мекленбург-Передня Померанія Генрі Ціммерман.

На розширеному  засіданні Правління Федераціі роботодавців м.Києва розглядалися наступні питання Порядку денного:
 
1. Інформація про діяльність Федерації роботодавців м. Києва у 2017 р. та про план роботи Федерації роботодавців м. Києва у 2018 році.
 
2. Про підписання проектної угоди між ФРК та Німецьким центром Мекленбург-Передня Померанія.
 
3. Про нові можливості ФРК щодо захисту інтересів своїх членів  завдяки взаємодії з Німецьким центром Мекленбург-Передня Померанія
 
4. Різне. 
 
  Голова Ради Федераціі роботодавців м.Києва  Андрій Антонюк  доповів присутнім про виконану роботу та конкретні  кроки  ФРК щодо захисту прав та інтересів київських роботодавців  у 2017 році. Після обговорення доповіді Голови Ради ФРК та дискусії діяльність ФРК у 2017 році була визнана правлінням ФРК  задовільною.
 
Обговорюючи поточні проблеми та план роботи ФРК на 2018 рік члени правління вирішили надалі спільно розвивати рух Роботодавців в м.Києві та затвердили план роботи ФРК на 2018 рік.
 
 
  Генеральний директор  Федерації роботодавців України Руслан Іллічов розповів  присутнім про спільну діяльність ФРУ та ФРК щодо захисту інтересів роботодавців у 2017 році та про спільні плани діяльності  у наступному році.
 
Голова Ради Федераціі роботодавців м.Києва  Андрій Антонюк  проінформував присутніх, що у вересні  2017 року  було підписано проектну угоду між Федерацією  роботодавців м.Києва та Німецьким центром Мекленбург-Передня Померанія. Метою спільного проекту є розвиток  ФРК як регіональноі організаціі роботодавців і  посилення  можливості  впливу  ФРК для забезпечення конкурентоспроможності київських підприємств та розвитку регіону.
 
Виступаючи на розширеному засіданні Правління Федераціі роботодавців м.Києва представник Німецького центру Генрі Ціммерманн розповів про багаторічний досвід діяльності та результативноі співпраці Німецького центру Мекленбург-Передня Померанія з організаціями роботодавців в інших краінах світу. Генрі Ціммерманн зазначив що у рамках проекту за підтримки німецького партнера відбудеться обмін досвідом з німецькою стороною, у тому числі навчання та ознайомчі поїздки на підприємства та організаціі роботодавців в Німеччині для представників київських підприємств та членів ФРК. В результаті спільного проекту ФРК отримає нові можливості щодо захисту інтересів членів ФРК, підтримки діяльності та розвитку київських підприємств.
 
Координатор проекту Анатолій Гармаш ознайомив присутніх з першими результатами спільноі роботи ФРК та Німецького центру в рамках проекту, були представленні результати опитування київських роботодавців та SWOT аналіз ФРК.

Завантажити опитування та SWOT 



Написано: Yuriy Korolyuk від 23.11.2017   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   3 + 9 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК