www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Національний форум «Найкращі соціальні проекти України»



17 квітня  відбудеться Національний форум «Найкращі соціальні проекти України».

Метою заходу є створення перспективної платформи для заохочення кращих соціальних програм, проектів і практик, які реалізуються держпідприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями, а також ознайомлення з вітчизняним та міжнародним досвідом в сфері соціального маркетингу.

Проведення форуму ініційоване Всеукраїнською громадською організацією "Українська Асоціація Маркетингу" та компанією соціального маркетингу "О Два" за підтримки: Мінсоцполітики, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Мінекології, МОЗ та КМДА.

До участі у форумі запрошені державні, громадські та бізнес-організації, які пропагують і підтримують ідеї соціального маркетингу в Україні. Усі вони зможуть представити свої соціальні програми на спеціальній експозиції в 7 напрямках таких як: навчання, виховання і розвиток дітей та молоді; охорона навколишнього середовища; соціально-спрямоване підприємництво; КСВ вітчизняних компаній: (відповідальність перед споживачем за якість виготовленої продукції, забезпечення сприятливих умов праці і перспектив для кар'єрного зростання співробітників і ін); благодійність; підтримка науки та культури, а також взяти участь у діловій програмі, майстер-класах і т.д. Крім того, вперше в Україні планується видання каталогу "Найкращі соціальні проекти України".

За більш детальною інформацією щодо участі у Форумі звертайтеся до Оргкомітету за тел.:  +38 (044) 591 28 48, 223 09 32. (Компанія соціального маркетингу «О ДВА»).

Контактна особа: Литвищенко Ганна, моб.  067 448 48 67,e-mail: pr@o2.ua, www.o2.ua



Написано: Юлия Бенцлер від 29.01.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   11 + 6 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК