www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Ви тут: Головна / Стратегія розвитку

Основною метою діяльності ФРК є захист прав та законних інтересів роботодавців у економічній, правовій, соціально-трудовій та інших сферах їх діяльності. 

Головне завдання ФРК – створення живої лобістської структури бізнес-еліти Києва. 

Для досягнення мети для представників бізнесу створюються наступні можливості:

  • зменшення регулятивного тиску: податкової, митниці, АМКУ, МНС, санепідем служби тощо;
  • зменшення бюрократичного тиску: БТІ, КП «Благоустрій» та ін.;
  • можливість особистих зустрічей, за сприяння Федерації, із чиновниками профільних міністерств, відомств та Київської державної адміністрації;
  • залучення до робочих груп по законодавчій та нормотворчій діяльності у своїй галузі інтересів;
  •  у розпорядженні членів ФРК бази іноземних та вітчизняних інвесторів та грандів;
  • доступ до постійно обновлюваної бази маркетингових досліджень та результатів проведених фокус-груп по різним галузям та продуктовим сегментам;
  •  можливість приєднати свій бізнес-проект в базу інвестиційних проектів;
  • безкоштовне отримання тренінгів на базі вже існуючого тренінг-центру по управлінню, продажам, корпоративній культурі;
  • площадка для особистого PR, що передбачає: участь у телевізійних ток-шоу та публічних обговореннях бізнес-проектів, відвідування закритих світських івент-заходів міста Києва;
  • в найближчих планах Федерації – відкриття українського бізнес-центру у Лондоні, це дозволить членам ФРК використовувати офіс для зустрічей з інвесторами та мати власну юридичну адресу і секретарську службу в інвестиційній столиці.

 
Паралельно створюється інтерес для контактів із Федерацією роботодавців Києва державних чиновників.


Основні пріоритети діяльності Федерації роботодавців Києва на 2013 рік


1.    Співпраця з Міжфракційним депутатським об’єднанням «За вітчизняних промисловців та підприємців – роботодавців України» у Верховній Раді України щодо просування пріоритетних для Федерації роботодавців України законопроектів.

2.    Внесення змін до Податкового Кодексу України щодо врегулювання «нікчемних операцій», запровадження симетричної відповідальності бізнесу і контролюючих органів, в тому числі щодо відшкодування ПДВ, сплати авансових внесків за рахунок надміру сплачених сум податку на прибуток, повернення переплат, прийняття неправомірних рішень, зміни кодифікації видів економічної діяльності – законопроекти № 2225 від 07.02.2013 р., № 1246 від 11.01.2013 р. та інші.

3.    Участь у доопрацюванні проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення», реєстр. № 2515 от 12.03.13 р.

4.    Забезпечення пріоритетних умов доступу вітчизняного бізнесу до участі у постачанні товарів (робіт, послуг) для державних потреб та державним підприємствам (законопроект  № 2091 від 24.01.2013 р.).

5.    Здійснення кроків щодо здешевлення електроенергії для промисловості.

6.    Забезпечення адаптації вітчизняного бізнесу та національного законодавства до нових вимог технічного регулювання на ринках інших країн.

7.    Активізація заходів технічного регулювання для захисту внутрішнього ринку та національних товаровиробників. 

8.    Внесення змін до законодавства щодо зниження ставок ввізного мита на устаткування, сировину і комплектуючі, які не виробляються в України та необхідні для модернізації виробництва.

9.    Підвищення рівня захисту національного виробника через перегляд ставок ввізного мита, в тому числі у рамках угод СОТ.

10.    Активізація ініціювання та проведення антидемпінгових, антисубсидиційних та спеціальних розслідувань стосовно імпорту  в Україну з метою  захисту інтересів національних виробників на внутрішньому ринку.

11.    Участь у впровадженні Національного реєстру контролюючих органів.

12.    Виконання статті 21 Закону України «Про організації роботодавців, їх об'єднання, права і гарантії їх діяльності» та створення механізму участі уповноважених представників організацій роботодавців під час проведення перевірок.

13.    Відновлення функціональності базового Закону щодо нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

14.    Зменшення навантаження на фонд оплати праці.

15.    Прийняття Кодексу «Про надра» з урахуванням принципових вимог роботодавців.

16.    Участь у розробці законопроекту «Про промисловість».

17.    Участь у розробці законопроекту про підтримку експортоорієнтованих високотехнологічних галузей промисловості.

18.    Участь у розробці законопроекту «Про встановлення національного технічного регламенту щодо промислової продукції».

19.    Внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо Гарантійного фонду виконання зобов’язань за складськими документами на зерно)».

20.    Участь у розробці законопроекту про внесення змін до Закону України «Про стимулювання розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу (щодо уточнення визначення термінів, критеріїв щодо локалізації виробництва)».

21.    Робота над проектом Трудового Кодексу.

22.    Внесення змін до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» щодо нормативу працевлаштування інвалідів.

23.    Робота над проектом Закону України «Про вищу освіту» та «Про професійну освіту».

24.    Участь у розробці Національної системи професійних кваліфікацій в Україні, в тому числі Закону України «Про систему професійних кваліфікацій».

25.    Робота над проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб».

26.    Сприяння розвитку передових технологій мобільного зв’язку і покращення регуляторного середовища в галузі зв’язку та інформаційних технологій.

27.    Створення прозорого регуляторного середовища для розвитку малого та середнього бізнесу, зокрема у сферах торгівлі, таксомоторних та інших перевезень тощо.

28.    Розвиток мережі регіональних інвестиційних фондів підтримки малого та середнього бізнесу в Україні.

29.    Збільшення рівня поінформованості та довіри населення, бізнесу до Федерації роботодавців Києва та її керівництва через реалізацію активної публічної та комунікаційної політики.

30.    Формування лояльних до Федерації та її керівництва груп підприємців, експертів.

31.    Проведення аналітичних досліджень у пріоритетних для роботодавців сферах соціально-економічного розвитку.




 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК