http://www.frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=897&name=

Версія для друку/ Перегляд





Зустріч з Прем'єр-міністром та Урядом



Асоціація «Укрлегпром» яка є членом Федерації роботодавців Києва, організувала галузеву зустріч з Прем'єр-міністром та Урядом. На цей раз було представлено Богуслав - текстильний і гостинний край. 

Учасники зустрічі не лише ознайомилися з місцевими виробничими потужностями, широким асортиментом продукції, трудовим колективом концерну «Ярослав» та досвідом і досягненнями ДВПУ, в якому готують швачок і кравців, але й провели реальний промисловий діалог. За круглим столом Училища освітяни і керівники текстильної, швейної, взуттєвої, шкіряної галузей з Київського та інших регіонів України, разом з В.Гройсманом, керівництвом Мінекономрозвитку, Міносвіти, Мінсоцполітики, ДФСУ, обласних і місцевих органів влади обговорили актуальні проблеми розвитку галузі й бізнесу. Відбулась жвава дискусія В&G у форматі питання-відповідь, обмін інформацією, досвідом, пропозиціями. Говорили про наболіле, радились, намагаючись спільно знайти рецепти рішення глибоких системних проблем і визначитися, що реально здійснити у 2018 р.


Виробники акцентували увагу Уряду на необхідності вирішення наступних питань:

Володимир Гройсман запевнив, що на найближчому засіданні Уряду буде прийнято рішення стосовно механізму розстрочки зі сплати ПДВ на обладнання. Було відмінено тисячі регуляторних актів для спрощення ведення бізнесу, зокрема є зміни у системі держнагляду за пожежною безпекою. Укрлегпрому запропоновано підготувати протокольне рішення за результатами зустрічі для подальшого системного вирішення озвучених питань.

Проект протокольного рішення та матеріали робочої зустрічі Ви отримаєте згодом. Ознайомитися з фотозвітом можна на сайті Укрлегпрому.

Ознайомитися з неофіційними фотооглядами та публікаціями ЗМІ можна на сторінці Асоціації “Укрлегпром” в Facebook